2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
We Connect - Automjeti nën kontroll

Automjeti nën kontroll.

We Connect Automjeti nën kontroll - Gjithçka, që ju duhet të dini

Gjithçka, që ju duhet të dini.

Jeni shtrirë në shtrat dhe vritni mendjen: A janë fikur dritat e makinës? A janë mbyllur dyert? Për fat nuk duhet të shqetësoheni më për këto. Por thjesht shikoni në smartfon. Ai ju tregon në ditën tjetër edhe, se ku keni parkuar. Dhe informon nëpërmjet statusit të automjetit ose inspektimeve të caktuara përpara udhëtimit. Ju vetëm duhet t'i jepni makinës.

We Connect - Udhëzues interaktiv për Volkswagen

Manuali dixhital i automjetit

"Golf" i ri ofron një shumëllojshmëri funksionesh dhe mundësish teknike. Prandaj manuali i automjetit te "Golf" i ri nuk ofrohet vetëm si manual i printuar ose manual i automjetit online, por edhe si aplikacion i instaluar nga fabrika direkt në sistemin e informimit dhe të argëtimit të automjetit tuaj. Me manualin dixhital të automjetit gjeni përgjigje të shpejta, të qarta dhe të kuptueshme për pyetjet tuaja – në mënyrë interaktive dhe thjesht nëpërmjet portalit në internet We Connect ose të aksesueshme direkt në sistemin e informimit dhe argëtimit të automjetit tuaj.

We Connect - Kontrolloni dyert dhe ndriçimin me smartfon

Dyert dhe ndriçimi

Me shërbimin Dyert dhe ndriçimi mund të kontrolloni lehtësisht përmes aplikacionit nëse dyert në Volkswagen janë të mbyllur dhe nëse janë fikur dritat e pozicionit. Një shikim i shpejtë për një ndjesi sigurie.

We Connect - Analizoni dhe optimizoni sjelljen në ngarje

Të dhënat e udhëtimit

Funksioni Të dhënat e udhëtimit analizon sjelljen tuaj në ngarjen e makinës dhe ju ofron, p.sh. informacione për konsumin mesatar.

We Connect - Të dini, se ku është Volkswagen juaj

Pozicioni i parkimit

Me shërbimin Pozicioni i parkimit, një prekje e smartfonit është e mjaftueshme për t'ju treguar se ku ndodhet makina juaj. Dhe në rast nevoje, si të shkoni atje në mënyrën më të shpejtë.

We Connect - Të dhënat e rëndësishme të automjetit gjithmonë në vështrim

Statusi i automjetit

Të shikueshme nga kudo: të gjitha të dhënat e rëndësishme të automjetit. Për shembull, autonomia e mbetur, kilometrazhi aktual ose udhëzimi që bateria duhet të karikohet përsëri.

Edhe më shumë avantazhe për ju.

Reklama e aplikacionit We Connect

Aplikacioni We Connect.

Lidhuni me Volkswagen tuaj: Përjetoni të gjitha avantazhet e Car-Net
dhe We Connect në një aplikacion.

Si mund t'ju ndihmojmë?