2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Kontrollojini funksionet e-Remote nga kompjuteri ose smartfoni.

e-Remote.

1
1. Konsumi i korrentit, kWh/100 km: 12,7 (i kombinuar); Emetimet e CO₂ të kombinuara, g/km: 0;Kategoria e efikasitetit: A+
Car-Net e-Remote.

Kjo është e-Remote.

Car-Net "e-Remote" ju ofron një akses të përshtatshëm për funksionet e rëndësishme të modelit tuaj elektrik ose automjetit tuaj Hybrid nga Volkswagen. Shumë praktik nëpërmjet kompjuterit apo falë aplikacionit We Connect, komod edhe nëpërmjet smartfonit tuaj. Këtu mund të gjeni më shumë informacion rreth mundësive të ndryshme të ofruara nga "e-Remote".

Të gjitha shërbimet e-Remote me një shikim:

Karikimi Car-Net
2

Gjurmojini gjërat.

Përdorni shërbimin "Karikimi" për të kontrolluar gjendjen e karikimit të baterisë dhe filloni apo ndaloni procesin. Dhe gjithë kjo thjesht nga divani. Përmes kompjuterit apo smartfonit, mund të shikoni gjithçka.

 • Përmbledhje të gjendjes aktuale të karikimit
 • Paraqitjen e autonomisë
 • Përcaktimin e sjelljes së mundshme të karikimit
 • Të informoheni rreth gjendjes së spinës së karikimit
2. Konsumi i karburantit, l/100 km: i kombinuar 1,8-1,6; Konsumi i korrentit, kWh/100 km: i kombinuar 12,0-11,4; Emetimet e CO₂ të kombinuara, g/km: 40‐36; Kategoria e efikasitetit: A
Kohët e nisjes Car-Net
2

Gati, kur të jeni dhe ju.

Mbron baterinë dhe faturën e korrentit: Me shërbimin "Kohët e nisjes" optimizoni procesin e karikimit dhe përcaktoni se në ç'kohë duhet karikuar bateria e Volkswagen-it tuaj.

 • Pa karikim të panevojshëm
 • Krijim profilesh të ndryshme karikimi
 • Komod në kombinimin me shërbimet e tjera (p.sh. klimatizimi)
 • Bateri e plotë në kohën e dëshiruar
2. Konsumi i karburantit, l/100 km: i kombinuar 1,8-1,6; Konsumi i korrentit, kWh/100 km: i kombinuar 12,0-11,4; Emetimet e CO₂ të kombinuara, g/km: 40‐36; Kategoria e efikasitetit: A
Klimatizimi Car-Net
2

Klimë ideale në çdo stinë.

Me shërbimin "Klimatizimi" garantoni një temperaturë të këndshme në pjesën e brendshme që përpara nisjes së udhëtimit. Kontrolloni me lehtësi kondicionerin përmes kompjuterit apo pajisjes celulare pa qenë në makinë.

 • Rregullimi i përshtatshëm i temperaturës
 • Përdorimi komod me anë të aplikacionit dhe portalit We Connect
 • Treguesi i temperaturës aktuale të jashtme dhe të synuar
 • Ndezja në çdo kohë me klimatizim ideal
2. Konsumi i karburantit, l/100 km: i kombinuar 1,8-1,6; Konsumi i korrentit, kWh/100 km: i kombinuar 12,0-11,4; Emetimet e CO₂ të kombinuara, g/km: 40‐36; Kategoria e efikasitetit: A
Statusi i automjetit Car-Net
2

Përditësohuni.

Shfaqni me qartësi të dhëna në lidhje me automjetin tuaj - kudo që të ndodheni. Përdorni smartfonin për të kontrolluar distancën e mbetur, kilometrazhin aktual apo se kur duhet rikarikuar bateria.

 • Të dhëna automjeti që mund të hapen prej kudo
 • Informohuni rreth kilometrazhit dhe autonomisë
 • Tregon gjendjen e karikimit të baterisë
2. Konsumi i karburantit, l/100 km: i kombinuar 1,8-1,6; Konsumi i korrentit, kWh/100 km: i kombinuar 12,0-11,4; Emetimet e CO₂ të kombinuara, g/km: 40‐36; Kategoria e efikasitetit: A
Të dhënat e udhëtimit Car-Net
2

Optimizoni konsumin tuaj.

Të gjitha të dhënat personale të udhëtimit me një shikim: Shihni shpejtësinë mesatare dhe kohën e udhëtimit tuaj, apo se sa energji mund të konsumoni e kurseni mesatarisht.

 • Të dhëna udhëtimi që mund të hapen lehtësisht kudo
 • Paraqitje e kohës mesatare të drejtimit, shpejtësisë dhe distancës
 • Paraqitje e konsumit të sistemit të mëtejshëm elektrik (si p.sh. radioja, kondicioneri apo ndriçimi)
 • Përditësim i të dhënave pas çdo udhëtimi
 • Ndihmon në optimizimin e konsumit tuaj
2. Konsumi i karburantit, l/100 km: i kombinuar 1,8-1,6; Konsumi i korrentit, kWh/100 km: i kombinuar 12,0-11,4; Emetimet e CO₂ të kombinuara, g/km: 40‐36; Kategoria e efikasitetit: A
Pozicioni i parkimit Car-net
2

Kurseni kohë dhe mjete.

Harruat ku e keni parkuar Volkswagen-in tuaj? Me shërbimin "Pozicioni i parkimit", një prekje e smartfonit është e mjaftueshme për t'ju treguar se ku ndodhet makina juaj. Dhe në rast nevoje, si të shkoni atje në mënyrën më të shpejtë.

 • Shfaq pozicionin e fundit të parkimit
 • Shfaqeni lehtësisht përmes aplikacionit
 • Shfaq itinerarin për te makina
 • Ju kursen kërkime që hanë kohë
2. Konsumi i karburantit, l/100 km: i kombinuar 1,8-1,6; Konsumi i korrentit, kWh/100 km: i kombinuar 12,0-11,4; Emetimet e CO₂ të kombinuara, g/km: 40‐36; Kategoria e efikasitetit: A
Dyert dhe ndriçimi Car-Net
2

Një ndjesi sigurie gjatë gjithë kohës.

Me shërbimin "Dyert dhe ndriçimi" mund të kontrolloni lehtësisht përmes aplikacionit nëse dyert e Volkswagen-it tuaj janë të mbyllur dhe nëse është fikur drita e parkimit. Një shikim i shpejtë për një ndjesi sigurie.

 • Tregon nëse dyert janë të mbyllura
 • Tregon nëse drita e parkimit është e fikur
 • Të dhënat mund të hapen lehtë përmes aplikacionit
 • Për të qenë të sigurt kurdo dhe kudo
2. Konsumi i karburantit, l/100 km: i kombinuar 1,8-1,6; Konsumi i korrentit, kWh/100 km: i kombinuar 12,0-11,4; Emetimet e CO₂ të kombinuara, g/km: 40‐36; Kategoria e efikasitetit: A
Krijimi i llogarisë së përdoruesit Car-Net.

Kërkesat.

Me Car-Net "e-Remote" mund të telekomandoni shumë nga funksionet e automjetit tuaj elektrik apo makinës elektrike hibride me karikim nga Volkswagen. Për këtë ju duhet një smartfon me aplikacionin Car-Net dhe akses në internet, si dhe një sistem i përputhshëm informimi dhe argëtimi nga Volkswagen: "Composition Media", "Discover Media" ose "Discover Pro". Nevojitet dhe një llogari përdoruesi Volkswagen në portalin Car-Net.

Shërbime dhe paketa të tjera.

Reklama e aplikacionit We Connect

Aplikacioni We Connect.

Lidhuni me Volkswagen tuaj: Përjetoni të gjitha avantazhet e Car-Net
dhe We Connect në një aplikacion.

Si mund t'ju ndihmojmë?