2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Lidheni smartfonin tuaj me Volkswagen-in përmes App-Connect.

MirrorLink.

MirrorLink me sistemin e navigimit Car-Net "Discover Pro".

Pasqyrojeni smartfonin në Volkswagen-in tuaj.

Smartfonët janë praktikë, i mbani gjithnjë me vete dhe kanë aplikacione të përshtatshme për çdo situatë. Me MirrorLink® nuk ju duhet ta sakrifikoni këtë ndihmë praktike kur jeni në timon.1 Thjesht lidhni me makinën smartfonin që mbështet MirrorLink® dhe përdorini lirisht aplikacionet nga ekrani i sistemit të informimit dhe të argëtimit.

Mbështeten këto aplikacione dhe të tjera:

Sistemet e navigimit Car-Net "Discover Media", "Discover Pro" dhe "Composition Media".

Kërkesat.

MirrorLink® ofrohet në lidhje me radiot "Composition", "Composition Colour" dhe "Composition Media" ose me sistemet e navigimit "Discover Media" dhe "Discover Pro". Pajisja juaj celulare - aplikacionet e së cilës doni të paraqisni në ekranin e sistemit tuaj të informimit dhe të argëtimit - duhet të mbështesin Android™ versioni 1.1 e sipër. Volkswagen po punon ngushtë me prodhuesit kryesorë të smartfonëve për të nxitur mbështetje të gjerë për teknologjitë App-Connect.

Shërbime dhe paketa të tjera.

Reklama e aplikacionit We Connect

Aplikacioni We Connect.

Lidhuni me Volkswagen tuaj: Përjetoni të gjitha avantazhet e Car-Net
dhe We Connect në një aplikacion.

Si mund t'ju ndihmojmë?