2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Lidheni smartfonin tuaj me Volkswagen-in përmes App-Connect.

Apple CarPlay.

Apple CarPlay me sistemin e navigimit Car-Net "Discover Pro".

Përdorni iPhone në Volkswagen-in tuaj përmes Apple CarPlay™.

Me CarPlay™ nga Apple mund të kontrolloni aplikacione të zgjedhura nga iPhone juaj gjatë udhëtimit.1 Përdorimi i këtyre aplikacione është aq i thjeshtë sa ç'jeni mësuar nga iPhone. Telefoni, lajmet, muzika - gjithçka është thjesht një prekje larg. Dhe sipas kërkesës mund dhe ta vini sistemin në punë përmes komandës me zë. Për më shumë informacion, kontaktoni direkt me Apple.

Përveç aplikacioneve nga Apple™, Apple CarPlay™ mbështet dhe këto aplikacione.

Shërbime dhe paketa të tjera.

Reklama e aplikacionit We Connect

Aplikacioni We Connect.

Lidhuni me Volkswagen tuaj: Përjetoni të gjitha avantazhet e Car-Net
dhe We Connect në një aplikacion.

Si mund t'ju ndihmojmë?