2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Lidheni smartfonin tuaj me Volkswagen-in përmes App-Connect.

Android Auto.

Android Auto me sistemin e navigimit Car-Net "Discover Pro".

Përdorni aplikacione të zgjedhura për Android gjatë drejtimit.

Falë Android Auto™ nga Google™, mund të përdorni me siguri aplikacionet e përshtatshme nga smartfoni juaj me sistem operativ Android gjatë udhëtimit.1 Me Google Voice™ mund të kontrolloni çdo gjë me një komandë me zë, si p.sh. të luani këngë nga Google Play Music™, Pandora apo Spotify. Mbështetet që tani shumë aplikacione të tjera. Për më shumë informacion, kontaktoni direkt me Google™.

Përveç aplikacioneve Google™, Android Auto™ mbështet dhe këto aplikacione.

Shërbime dhe paketa të tjera.

Reklama e aplikacionit We Connect

Aplikacioni We Connect.

Lidhuni me Volkswagen tuaj: Përjetoni të gjitha avantazhet e Car-Net
dhe We Connect në një aplikacion.

Si mund t'ju ndihmojmë?