2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Lidheni smartfonin tuaj me Volkswagen-in përmes App-Connect.

App-Connect.

Car-Net App-Connect.

Si t'i kaloni aplikacionet në makinë.

App-Connect - këto janë tri teknologji të reja që i sjellin aplikacionet për smartfonë në ekranin me prekje të sistemit tuaj të informimit dhe të argëtimit: MirrorLink®, Apple CarPlay™ dhe Android Auto™ nga Google™.

Mundësia e lidhjes së App-Connect:

Reklama e aplikacionit We Connect

Aplikacioni We Connect.

Lidhuni me Volkswagen tuaj: Përjetoni të gjitha avantazhet e Car-Net
dhe We Connect në një aplikacion.

Si mund t'ju ndihmojmë?