2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Aktivizimi i Car-Net

Aktivizimi i Car-Net.

Si të aktivizoni Car-Net.

Këtu mësoni se si të aktivizoni shërbimet tuaja online nëpërmjet aplikacionit We Connect.
Mundësi të tjera janë aktivizimi nëpërmjet sistemit të informimit dhe argëtimit në Volkswagen ose nëpërmjet portalit.

Aktivizimi me aplikacionin We Connect.

Aktivizimi i shërbimeve Car-Net në aplikacion

Aktivizoni shërbimet online me celular të Volkswagen në mënyrë krejt komode me anë të smartfonit tuaj: Me aplikacionin We Connect mund të krijoni shpejt dhe lehtë një llogari përdoruesi dhe t'i merrni shërbimet online me celular në automjetin tuaj.

Në këtë manual me shkrim ne ju tregojmë hapat e veçantë që janë të nevojshëm për këtë qëllim.

Aktivizimi i shërbimeve Car-Net në sistemin e informimit dhe të argëtimit

Aktivizimi përmes sistemit tuaj të informimit dhe të argëtimit.

A ka makina juaj Volkswagen paketën e shërbimeve "Guide & Inform" të Car-Net? Atëherë ju mund t'i aktivizoni shpejt dhe në mënyrë komode shërbimet tona online në automjetin e parkuar nëpërmjet sistemit të informimit dhe argëtimit. Në këtë manual me shkrim ne ju drejtojmë hap pas hapi gjatë procesit të aktivizimit.

Kryeni një lidhje me internetin.

Për të përdorur të gjitha avantazhet e shërbimeve online me celular, përveç licencës aktive për Car-Net ju nevojitet edhe një lidhje interneti në automjetin tuaj. Në varësi të pajisjeve, në dispozicionin tuaj ofrohen opsione të ndryshme. Videoja ju bën një prezantim dhe ju shoqëron nëpër hapat përkatës.

Nëse dëshironi ta lexoni këtë përsëri më vonë, më poshtë jepet një manual instruksionesh me shkrim që mund ta shkarkoni.

Aktivizimi i shërbimeve Car-Net në portal

Aktivizimi përmes portalit.

Dëshironi ta konfiguroni Car-Net nga shtëpia? Pa problem! Përdorni kompjuterin e shtëpisë ose tabletën për të hyrë në botën larmishme të shërbimeve Car-Net.

Reklama e aplikacionit We Connect

Aplikacioni We Connect.

Lidhuni me Volkswagen tuaj: Përjetoni të gjitha avantazhet e Car-Net
dhe We Connect në një aplikacion.

Si mund t'ju ndihmojmë?