2.21.117.1, 2020-05-20 14:22:52
Zbulimi i We Connect

Zbulimi i We Connect.

1, 2
1. Konsumi i karburantit, l/100 km: i kombinuar 1,6; Konsumi i energjisë, kWh/100 km: i kombinuar 15,1-14,7; Emetimet e CO₂ të kombinuara, g/km: 37-36; Kategoria e efikasitetit: A+

Qëndroni të lidhur lehtësisht. Me shërbimet e We Connect.

Gati për gjeneratën e ardhshme të shërbimeve online me celular: nga viti i prodhimit 2021, një pjesë e madhe e makinave të reja aktuale Volkswagen janë përgatitur për We Connect për ju. Falë kartës eSIM të instaluar në mënyrë të përhershme, makina juaj Volkswagen mund të jetë online që nga fillimi. Në të njëjtën kohë ju mund ta lidhni smartfonin me makinën tuaj Volkswagen me anë të aplikacionit We Connect dhe të keni kështu akses në funksione të caktuara të automjetit dhe në statusin e automjetit. Zbuloni ofertat e mundësisë së lidhjes të We Connect.

 • Navigimi

  Mbërrini më të relaksuar.

  Informohuni në kohë reale rreth trafikut dhe besoni për itinerarin më të mirë. Me asistentët tanë smart ju mbërrini më të relaksuar në destinacion.

  Mëso më shumë
 • Komoditeti

  Rrini si në shtëpinë tuaj.

  Personalizoni makinën tuaj Volkswagen. Komandoni sistemin e ngrohjes dhe funksione të tjera praktike të automjetit në mënyrë komode me aplikacionin We Connect ose përdorni shërbimin e përmirësuar të komandimit me zë. Shumë thjesht. Me We Connect.

  Mëso më shumë
 • Argëtimi

  Qëndroni në transmetim.

  Dëgjoni stacionet dhe podkastet direkt nëpërmjet radios në internet. Vini muzikën tuaj të preferuar. Dhe shijoni të gjitha liritë e një pikë lidhjeje Wi-Fi. Me We Connect në sistemin tuaj të informimit dhe të argëtimit ju e çoni faktorin e argëtimit në një nivel të ri.

  Mëso më shumë
 • Siguria

  Mos i lini asgjë rastësisë.

  Kini besim në ndihmën automatike dhe kujdesin personal në rast emergjence. Kërkoni ndihmën për raste avarie me anë të shtypjes së butonit, në vendndodhjen tuaj. Dhe natën flini më të qetë – falë sistemit paralajmërues online kundër vjedhjes. Mund të mbështeteni te We Connect.

  Mëso më shumë
 • Automjeti nën kontroll

  Ruani kontrollin në çdo gjë.

  Kontrolloni dyert dhe ndriçimin në Volkswagen me anë të smartfonit tuaj. Na lini t'ju tregojmë se ku ndodhet makina juaj. Optimizoni sjelljen tuaj në ngarje. Dhe kontrolloni të dhënat e rëndësishme të automjetit nga kudo. Kështu mbani përpara syve ato çfarë janë më të rëndësishme.

  Mëso më shumë

Me katër hapa për Connected Car.

Reklama e aplikacionit We Connect

Aplikacioni We Connect.

Lidhuni me Volkswagen tuaj: Përjetoni të gjitha avantazhet e Car-Net
dhe We Connect në një aplikacion.

Si mund t'ju ndihmojmë?